Pengenalan Syarikat

Victualbase Sdn Bhd telah ditubuhkan pada akhir tahun 2015 di Daerah Kota Tinggi Johor di Selatan Semenanjung Malaysia. Syarikat itu kini memberi tumpuan kepada pengeluaran minuman ASIAN dan jus buah-buahan secara kecil-kecilan di bawah Industri Lot KEJORA Kecil & Sederhana dengan jumlah kapasiti 6400 kaki persegi.

Syarikat itu sentiasa menjalankan proses R & D yang tidak berkesudahan, dan kini syarikat itu telah mengeluarkan pelbagai produk yang popular terutamanya minuman popular, iaitu minuman Khatira Johor, Aloe Vera dan Chia Seed. Sekarang syarikat itu menyasarkan produk baru yang akan dikeluarkan untuk orang muda dan tua dengan minuman yang sihat dan bertenaga.

Dengan kewujudan kaedah rantaian pembekal tempatan dalam pembekalan bahan mentah, ia juga dapat membantu petani meningkatkan pendapatan yang konsisten dan mengembangkan tumpahan kepada masyarakat setempat. Dengan visi dan misi yang jelas, ditambah pula dengan program penyelidikan dan pembangunan yang kuat, ia akan menjanakan produk baru untuk memacu pertumbuhan menjelang tahun 2020.

Dalam perancangan yang jauh, syarikat bertujuan untuk mencari lokasi strategik untuk membina bangunan yang lebih luas dan lengkap dengan kemudahan pengunjung untuk tujuan berjalan sambil belajar dan membeli produk Malaysia dan ia juga merupakan tempat untuk mengumpul produk-produk PKS di seluruh Malaysia. Pada masa ini, syarikat telah mematuhi peraturan keselamatan makanan dan peraturan makanan yang ditetapkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan semua produk yang dihasilkan telah memenuhi standard Halal yang diiktiraf oleh JAKIM di bawah MS1500: 2009. Pada masa akan datang, syarikat akan melaksanakan pensijilan GMP & HACCP untuk memenuhi piawaian yang ditetapkan oleh badan induk FDA (Food Drug and Aministration) untuk memastikan keselamatan yang lebih besar. Ini menunjukkan komitmen syarikat terhadap keselamatan yang tinggi dalam pengeluaran makanan dan minuman kepada pelanggan setia kami.

Visi Syarikat

Menjadi syarikat yang kompetitif dalam pengeluaran produk makanan dan minuman dengan kualiti yang tinggi dan mampu menguasai pasaran global.

Misi Syarikat

Menjadikan kualiti produk kepentingan utama pelanggan dan meningkatkan teknologi terkini untuk memacu pertumbuhan syarikat ke arah pasaran global.